Снимки: bTVАвтобус тръгна на път със спукано стъкло, съобщиха зрители

...
Снимки: bTVАвтобус тръгна на път със спукано стъкло, съобщиха зрители
Коментари Харесай

Автобус с пукнато предно стъкло превозва пътници

Снимки: bTV

Автобус потегли на път със спукано стъкло, оповестиха фенове на bTV. От компанията " Юнион Ивкони " обявиха за bTV, че пасажерите по никакъв метод не са били застрашени.

Маруся Иванова качва щерка си Сара за Пловдив и вижда, че предното стъкло на рейса е с цепнатина.

„ Не мисля, че е редно рейс със спукано предно стъкло с 50 пасажери. Подадох сигнал на 112, на всички институции ”, изясни Маруся Иванова.

Автобусът е спрян от полицията в региона на Ихтиман. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че  лидерът имал 6 неплатени санкции  за превишена скорост. Шофьорът оставя пасажерите за към час на автомагистралата, с цел да отиде с такси да ги заплати. За спуканото стъкло му е формиран акт.

Според управлението на компанията нарушаванията са направени с персоналния му автомобил, а рейсът е излязъл от гаража механически изправен.

По информация на водача, при напредването по-късно, вследствие на изхвърлен камък от челен автомобил е получена цепнатина на челното стъкло с дължина 20-30 сантиметра, която по никакъв метод не заплашва сигурността на пасажерите.

 



 

В Пловдив обаче водачът споделя друго.

„ Още на потегляне, не знам... нещо му стана на стъклото, с тръгването чистачката ли включих и по този начин – спука се. Вече бях тръгнал, когато се спука стъклото и нямаше по какъв начин ”, съобщи Петко Ламбрев.

Сара Иванова, която идва със забавяне в Пловдив, споделя, че пасажерите били обезпокоени и са желали да подадат тъжба и да си получат назад парите.

Автобусът продължи за Свети Влас, а от „ Юнион Ивкони ” оповестиха, че за противоположния курс ще бъде обезпечен авариен рейс.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР