Снимката на забързана жена с върбови клонки пред потеглящ трамвай,

...
Снимката на забързана жена с върбови клонки пред потеглящ трамвай,
Коментари Харесай

Хитовата снимка с жената пред трамвая на Цветница: Само пред bTV говори ватманът

Снимката на забързана жена с върбови клончета пред потеглящ трамвай, която стана шлагер в обществените мрежи , предизвика спор по въпроса чие е преимуществото - на градската железница или на пешеходеца. Само пред bTV приказваха ватманът Румен Петров и създателят на фотографията Иван Шишиев. 

Снимките на три дами, облечени в цветовете на българското знаме, станаха същинска сензация на 3 март

След малко пътешестване, в края на работната му промяна, bTV се срещна с ватмана в столичния трамвай №18, чиято реакция обиколи интернет пространството. Спомня си обстановката от Цветница и показва, че в тази ситуация дамата от фрагмента е била с преимущество.

Снимка: bTV

„ Посочи, че свети зелено на нея. Жестикулираше и аз помислих, че се тормози да не я сгазя. А аз спирам и по тази причина реакцията ми беше по този начин учудваща. Аз запитвам: „ Защо ми се карате госпожо. Ето, аз съм спрял “. В идващия момент подвигам два палеца и ѝ споделям: „ Да, вие сте с преимущество, аз съм спрял “, описа ватманът от фотографията Румен Петров.

А пресичането с върбова клонка защищава ли от трамваен удар?

„ Категорично - не “, споделя Румен Петров.

Снимката към този момент се трансформира в мотив за колажи на всякаква тема. Авторът ѝ признава, че също се забавлява с тях.

Снимка: bTV

„ Беше ми извънредно забавно да видя по какъв начин безусловно всички обществени мрежи гръмнаха. Тази фотография демонстрира българския нрав и по какъв начин ние пресичаме все пак. Общочовешкият нрав е подобен “, сподели създателят на фотографията и на „ Етюд-и-те на София “ Иван Шишиев.

Снимка: bTV

А лидерът на трамвая припомня:

„ По принцип сме с преимущество и на пешеходни пътеки, само че малко хора го знаят. Не се преценяват, караме постоянно с нараснало внимание “, споделя ватманът Румен Петров.

Преди да пресечете, бъдете деликатни и освен за трамваи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР