Снимката Изворите в Котел“ на любителя–фотограф Цветелин Кайпаков от Котел

...
Снимката Изворите в Котел“ на любителя–фотограф Цветелин Кайпаков от Котел
Коментари Харесай

“Изворите” с трите моми в Котел – сред първенците в онлайн фотоконкурс



Снимката „ Изворите в Котел “ на любителя–фотограф Цветелин Кайпаков от Котел събра 862 гласа в онлайн конкуренцията на фотоконкурса „ Изворите в България “ – похвалиха се от общината.

Конкурсът се провежда от Българска асоциация по водите и съдружие „ Аз обичам водата “, в границите на събитието „ Седмица на водата-2018″. Кайпаков живее и работи в Котел. От 2 години се занимава непрофесионално с снимка. Снимката на създателя показва един от знаците на Котел – Паметникът на трите моми в парк „ Изворите” в Котел през зимата.

Номинираните произведения от онлайн-гласуването и вота на журито, получават право да се включат във фотоизложба „ Изворите на България “, както и да се състезават за наградния фонд на фотоконкурса, в случай че дават отговор на техническите условия и след обявление на авторството на фотографиите-участници.

Всички 50 дефинитивни номинации ще станат част от огромна галерия, която се провежда в София по случай Световния ден на водата – 22 март. Тематичната галерия цели да сложи начало на серия от събития, които ще издигнат тематики, свързани с настоящото положение на водните запаси на България и с опциите за съвременно обществено отговорно оползотворяване.

Ето и цялостният лист на номинираните участници в състезанието: „ Изворите – Котел “ – Цветелин Кайпаков, “Златният водопад”, с. Иванча – Нели Манчева, Водопад “Коруча”, Сливен – Петър Гочев, “Пролетно вълшебство” – Грета Добрева, “Кадемлийското пръскало” – Инко Бургелов, “Свежест” – Боян Драгомиров, “Каменишки водопад” – Илия Левков, Водопад „ Мангъро “ – Нели Милушева, “Гейзерът в Сапарева баня” – Никола Колев, “Крушунски водопади” – Сашка Александрова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР