Снимка: Уиз Еър Българи са барикадирали самолет, който вместо на летище

...
Снимка: Уиз Еър
Българи са барикадирали самолет, който вместо на летище
Коментари Харесай

Блокиран самолет: Пътници се оказаха във Варна след екскурзия, вместо в София

Снимка: Уиз Еър

Българи са барикадирали аероплан , който вместо на летище София, кацнал във Варна. Сагата почнала още в Абу Даби, Дубай, откъдето самолетът изхвърчал с близо 3 часа забавяне . Инцидентът е от петък, само че стана прочут едвам през днешния ден, когато бяха публикувани видеа в обществените мрежи.

Закъснението на излитането от Дубай,  довело до неспособност пасажерите да дойдат в столицата заради проект за ремонт на летището. По информация на очевидци от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма да бъде разрешено. Въпреки това, без предизвестие, качили всички на самолета . Само 15 минути преди кацането във Варна водачът оповестил, че ще се приземят на друго летище, осведомиха пътуващите.

„ Поръчани са 5 рейса, които би трябвало да извозят всички ни от летище Варна до София. Това значи, че една огромна част от нас няма да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките “, споделя във видео в обществените мрежи една от дамите, която отхвърля да слезе от самолета . Лидия Димитрова споделя, че самолетната компания не поискала да спомага и на място извикала екипи на „ Гранична полиция “ , които заплашили пасажерите, барикадирали се в самолета, че ще слязат от него с белезници . Чуйте повече във видеото:

Клиентите на самолетната компания дефинираха случилото се като подигравка по отношение на тях. Според стюарда пасажерите трябвало да изоставен самолета , с цел да се провежда превоза им. Недоволните са безапелационни, че ще си потърсят правата .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР