Снимка УикипедияБившият сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън припомни

...
Снимка УикипедияБившият сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън припомни
Коментари Харесай

Сноудън за ареста на Асандж: Това е мрачен момент за свободата на пресата

Снимка Уикипедия

Бившият помощник на американските специфични служби Едуард Сноудън напомни за решенията на специалисти на Организация на обединените нации, които твърдяха, че вероятното задържане на създателя на Уикилийкс Джулиан Асандж е нарушение на човешките права, написа actualno.com.

" Важна информация за публицистите, отразяващи задържането на Джулиан Асандж: Организация на обединените нации публично постанови, че задържането му би било нарушение на човешките права. Организацията неведнъж популяризира изказвания с апел за неговото освобождение. ", написа Сноудън в своя Twitter сметки разгласява фотография на изказването на специалисти от 21 декември 2018 година.

По-рано Сноудън назова задържането на Асандж " тъмен миг за свободата на пресата. "

" Кадрите, показващи по какъв начин посланикът на Еквадор кани тайната полиция на Англия в посолството, с цел да изведат издателя, без значение дали ви харесва или не, от постройката на посолството ще попаднат в учебниците по история. Критиците на Асандж може да се радват, само че това е тъмен миг за свободата на пресата ", счита Сноудън.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР