Снимка ТуитърПоследната среща между президентите на двете световни сили САЩ

...
Снимка ТуитърПоследната среща между президентите на двете световни сили САЩ
Коментари Харесай

Хит в мрежата! Вижте как Лавров се е заплеснал по краката на Мелания

Снимка Туитър

Последната среща сред президентите на двете международни сили Съединени американски щати и Русия провокира същинска медийна стихия. И до момента в който международните медии чоплеха тематиката към срещата на двамата държавни глави и обсъждаха случката с протестиращия, който бе изведен на мощ от защитата минути преди конференцията, на фокус изпъкна една фотография, която безусловно взриви мрежата, написа Блиц.

Любопитният кадър демонстрира брачната половинка на президента на Съединени американски щати Мелания Тръмп и съветският вътрешен министър Сергей Лавров. Случайно уловен миг демонстрира по какъв начин Лавров заглежда изящните крайници на първата дама. Снимката е направена от един от 1400-те представители на медии присъстващи на конференцията след срещата сред Трумп и Путин в Президентския замък в Хелзинки.

Отдясно на Лавров е Юрий Ушаков, асистент на Путин по външополитическите въпроси, който също гледа към Мелания. 

Снимката бе публикувана от Дмитрий Смирнов, специфичен сътрудник на " Комсомольская истина ", упълномощен към Кремъл, с закачлив текст под нея: Веднъж в Хелзинки. Сергей Лавров и дипломацията на погледите.

За броени часове фотосът обиколи обществената мрежа, а мненията под него варират, разделяйки се в две съществени посоки. Едната група консуматори самоуверено твърди, че Лавров е единственият същински мъж в Хелзинки. А другата — показва удивление по отношение на постоянно съвършения външен тип на Мелания Тръмп. Някои от постовете даже задават риторичния въпрос по какъв начин първата дама съумява да носи обувки на толкоз висок ток в продължение на дълго време.



В допълнение на тезата, че 68-годишният съветски министър е познавач на женската хубост е и негова реплика от форума през вчерашния ден. По адрес на гостенката си от Америка той декларира: " Мелания е по-добре от супер! ". Изречението недвусмислено демонстрира високата му оценка за хубостта и фигурата на 48-годишната първа дама.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР