Снимка: standard.co.ukВластите във Великобритания са обсъдили със САЩ и съюзниците

...
Снимка: standard.co.ukВластите във Великобритания са обсъдили със САЩ и съюзниците
Коментари Харесай

Бойкот на световното по футбол в Русия обсъждат Лондон и съюзниците му

Снимка: standard.co.uk

Властите във Англия са разискали със Съединени американски щати и съдружниците си в Европа опцията да се бойкотира Световното състезание по футбол през 2018 в Русия, заяви лондонският в. " Таймс ". Подобна стъпка ще бъде в отговор на хипотетичното присъединяване на съветски спецслужби в отравянето на някогашния чиновник на съветското военно разузнаване ГРУ Сергей Скрипал и щерка му (на снимката).

Отбелязва се, че при доказване на " съветска диря ” в миналия на работа при англичаните някогашен съветски разузнавач, ще се търси съгласуван отговор, който да включва дипломатически, стопански и военни ограничения, написа Канал 3.бг.

От присъединяване в най-голямото спортно събитие в света за годината, планувано от 14 юни до 15 юли, могат да се откажат и други страни, участващи във финалната фаза на шампионата – Полша, Австралия и Япония. Такава тежка алтернатива - да взе участие или да бойкотира, не стои пред президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, тъй като българският народен тим не съумя да се класира за пети следващ мондиал след последното си присъединяване през предишния век - 1998 година

" Обсъжда се необятен набор разновидности ”, разяснява сбито слуховете за протест почитан източник в английското държавно управление.

По информация на " Таймс ” Лондон може също да изиска преразглеждане на дневния ред на срещата на високо ниво на НАТО през юли за усилване на редица ограничения по " въздържане на съветската експанзия ”.

За твърди ограничения против Русия упорстват членове на партията на премиера Тереза Мей, които я упрекват в отстъпчивост поради дарените 800 000 паунда от съветски олигарси на Острова за предизборната й акция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР