Снимка: Соломон Паси, фейсбукИнтересен коментар за новия президент на САЩ

...
Снимка: Соломон Паси, фейсбукИнтересен коментар за новия президент на САЩ
Коментари Харесай

Соломон Паси за Байдън: Той ще прати жена на Луната

Снимка: Соломон Паси, фейсбук

Интересен коментар за новия президент на Съединени американски щати направи Соломон Паси. Ето какво обяи той:

" Америка въздъхва, светът си отдъхва, в никакъв случай от историята на Съединени американски щати, най-малко след Втората международна война, американците не са се радвали толкоз на неуспеха на един човек. " Това разяснява пред bTV някогашният външен министър от Национална движение „Симеон Втори" Соломон Паси за избора на Джо Байдън за президент на Съединени американски щати.

Избраният за 46-и президент на Съединените щати събра за себе си повече гласове, в сравнение с всеки различен президент до момента. За първи път в историята на щатите и жена ще e вицепрезидент. А Доналд Тръмп, който напуща Овалния кабинет, даде обещание да оспори изборите.

Тръмп имаше и положителна политика, счита Паси:

 

 

" В Близкия изток, той съумя да реализира мир сред Израел, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Судан. Това е грамаден прогрес, за който демократическото ръководство на Обама не можеше да и да мисли. Той ще прати жена на Луната, възвръща американското наличие в Космоса, цялата политика с 5G и рисковете, които идват от Китай са положително завещание на Байдън, демократите нямаха смелостта да подхванат тази политика ", сподели още някогашният външен министър.

Но Америка беше разграничена с Тръмп, счита още Паси и видя в Байдън обединител - учтив, предсказуем човек, което за политиката е добре, добави той.

Тръмп беше срещу международните организации, а Байдън ще върне Америка в систематичната игра, сподели още Паси.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР