Снимка: Shedirpharma Какво прави ЛитоПро и ЛитоПроОХ ефективни? В състава на

...
Снимка: Shedirpharma Какво прави ЛитоПро и ЛитоПроОХ ефективни?
В състава на
Коментари Харесай

Камъни в бъбреците ли? Почакайте малко!

Снимка: Shedirpharma

Какво прави ЛитоПро и ЛитоПроОХ ефикасни?

В състава на двата препарата участват цитратни соли (магнезиев/калиев), ензими, билкови екстракти, прекурсорни метаболити и мастни киселини. Или всичко належащо, с цел да се обезщети един удобен развой посредством разнообразни механизми, които работят синергично и взаимно се потенцират в грижата за уринарния тракт.

Общите съставки в двата продукта са калциевият и магнезиевият цитрати , чиито соли имат способността да улавят свободните оксалати в урината и по този метод да забавят растежа на към този момент образуваните кристали, само че и да попречват образуването на нови. Освен това те алкализират урината и по този начин в допълнение основават неподходяща среда за нови формирования.

Действието на Витамин В6 (пиридоксин) като значим състезател в метаболизма на аминокиселини, в подтекста на уролитиаза е в ускоряването на метаболизма на глицин и цистин. Тези аминокиселини могат да се свържат с оксалатите в урината и да образуват оксалатни камъни, изключително в случай че равнищата на оксалати са високи. Изследвания потвърждават, че пиридоксинът спомага за понижаване на равнищата им, с което се понижава риска от формиране на оксалатни камъни.

Какво повече?

Инолинът , извлечен от цикория в състава на ЛитоПро саше, има капацитет да усъвършенства функционалността на бъбреците посредством подкрепяне на филтрирането и елиминацията на отпадните артикули от организма.

Препаратът ЛитоПро Ох саше е с обогатена формула, съдържаща дестилат от билката Чанка пиедра, РЕА и бромелаин. Какво въздействие оказват тези съставки върху уролитиазата и целия уринарен тракт?

Растението Чанка пиедра в препарата ЛитоПроОХ е известно в науката като Phyllanthus niruri и се употребява в обичайна медицинапозната като детоксикиращо и диуретично средство, което може да помогне за разтварянето и премахването на камъни в бъбреците или жлъчката. Съдържа дейни съставки като фитохимикали и флавоноиди, за които има данни, че имат противовъзпалително и противомикробно деяние.

Друга дейна съставна част с противовъзпалителен механизъм в същия препарат е ензимът бромелаин , извлечен от стъблата и плода на ананаса. Той спомага и за по-добрата успеваемост на антибиотичното лекуване и за него има лимитирани данни, че може да разгражда избрани протеини, спомагащи в образуването на някои типове камъни в бъбреците.

По линия на възпалението, само че този път с изявен аналгетичен резултат, в състава на препарата влиза и мастната киселина Палмитоилетаноламид (Palmitoylethanolamide, PEA ). Тя принадлежи към групата на натуралните ендоканабиноиди. Действието й се показва посредством връзка с канабиноидните рецептори в тялото и по този метод взе участие в разнообразни процеси, които понижават степента на инфектиране и болежка. Известен е със своите противовъзпалителни и противофибринолитични свойства.

В природата на индивида е да търси профилирана помощ при остра потребност или изтощаваща болежка. Дефинитивно лекуване за огромна част от медицинските положения може и да няма, само че има опция за надзор и възобновено качество на живот. Затова през днешния ден здравните управляващи на развитите страни не пестят средства за профилактика и предварителна защита на хронични положения посредством скрининг и надзор върху рисковите фактори, тъй като лекуването постоянно излиза по-скъпо. А най-скъпо излиза на пациента.

*Хранителна добавка. Да не се употребява като сурогат на разнообразното хранене. Разнообразната и уравновесена диета е значима за водене на здравословен метод на живот. Да не се надвишава целесъобразната дневна доза. Lithopro OX - Т222101317/10.5.2021; Lithopro - Т222101316/10.5.2021
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР