Снимка Русская Весна Руснаците показаха страховито оръдие до границата с Украйна. В

...
Снимка Русская Весна
Руснаците показаха страховито оръдие до границата с Украйна.
В
Коментари Харесай

Потече кръв. Най-мощното и унищожително руско оръжие си подаде носа в Украйна

Снимка Русская Весна Руснаците демонстрираха страховито оръдие до границата с Украйна. В мрежата се появи видео, в което, както се твърди в редица Telegram-канали, на 17 километра от границата с Украйна е снимана тежката съветска 203-мм САУ " Малка ", която е способна да изстрелва снаряди на отдалеченост от 50 километра. Самоходното оръдие 2С7М " Малка " е трансформация на САУ 2С7 " Пион ", написа Блиц.

Приета е на въоръжение през 1975 година. Основната ѝ задача е угнетяване на тила на съперника, заличаване на значими обекти и средства за нуклеарно нахлуване в тактическа дълбочина от 50 километра. Способна е да стреля с ядени снаряди.

" Малка " се отличава от " Пион " с по-мошен и " всеяден " мотор, който работи освен н дизелово гориво, само че и с керосин и бензин.

Модернизацията на ходовата част е нараснала ресурса до 8-10 хиляди километра пробег. Превозваният военен комплект е уголемен до от четири на осем снаряда. Новият механизъм за зареждане е повишил скорострелността до два и половина изстрела в минута.

Очевидци разгласяват нови фрагменти, на които покрай границата с Украйна в Белгородска област за снимани най-мощните съветски 203-мм САУ " Малка ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР