снимка Румен Чолаков, фейсбукЕвтиното винаги излиза най-скъпо. В пазарната икономика,

...
снимка Румен Чолаков, фейсбукЕвтиното винаги излиза най-скъпо. В пазарната икономика,
Коментари Харесай

Румен Чолаков от Лондон: България не може да си позволи крадливи депутати и министри. Пачките и кюлчетата не се правят от заплати

снимка Румен Чолаков, фейсбук

Евтиното постоянно излиза най-скъпо. В пазарната стопанска система, в която живеем към този момент 30 години, е време да свикнем, че за качествените неща се заплаща повече. Същото важи и за политиците, за магистратите. Това разяснява на страницата си във фейсбук юристът от Лондон Румен Чолаков, за който се чу, че е претендентът за евентуален министър председател на Слави Трифонов, само че младият правист опроверга изказванията.. 

" Българската страна може да си разреши високоплатени депутати и министри, в случай че те си заслужават и могат да създадат и страната по-богата. Пример за това е Сингапур.

Това, което не може да си разреши, е крадливи и корумпирани депутати и министри. Пачките и кюлчетата в шкафчетата не се вършат от заплати.

Ревизията е значимата тематика. Заплатите не са. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР