Снимка: Радио ВарнаЗаради силното вълнение на морето и изчерпаният лимит

...
Снимка: Радио ВарнаЗаради силното вълнение на морето и изчерпаният лимит
Коментари Харесай

Прекратиха издирването на 14-годишния Диан, който изчезна в морето във Варна

Снимка: Радио " Варна "

Заради мощното неспокойствие на морето и изчерпаният предел за втурване под вода на водолази от военноморските сили е прекъснато издирването на 14- годишния Диан.

То ще бъде възобновено на следващия ден сутринта. Диaн, който е възпитаник във варненското учебно заведение " Стоян Михайловски " бе понесен от вълна в морето с приятеля си Мариян. Тялото на по-малкото момче бе намерено сутринта на към 50 метра от мястото, от което ги е съборила вълната, а издирването на Диан продължи през целия ден, заяви Trafficnews.bg

Хеликоптер на военноморските сили направи оглед над морето, с цел да откри дали тялото на детето е изплувало някъде. 17 водолази от Военноморските сили и Областната дирекция " Противопожарна сигурност и отбрана на популацията " участваха в издирвателните мероприятия.

" Нека не забравяме, че всички сме били младежи. В случая не става въпрос за родителска немарливост. В групичката въпреки всичко са били деца сред 12 и 15 години. Родителите на двете момчета са задоволително унищожени, с цел да им вменяваме виновност ", сподели наблюдаващият прокурор Красимир Конов.

 Той добави, че по случая са разпитани 8 души. Четирите деца, които са били с двете момчета и още двама очевидци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР