Снимка Радан Кънев, фейсбукГЕРБ продължават да наливат стотици милиони във

...
Снимка Радан Кънев, фейсбукГЕРБ продължават да наливат стотици милиони във
Коментари Харесай

Радан Кънев: Трагедията в България е без аналог в ЕС. Всеки ден умират по 400 българи повече, а кабинетът налива милиони за предизборни проекти

Снимка Радан Кънев, фейсбук

ГЕРБ не престават да наливат стотици милиони във компании за публични поръчки за проекти, които не са належащи сега. 

Радан Кънев направи коментар за тревожните данни за смъртността у нас.

Евродепутатът захапа и ръководещите поради дейностите им в изискванията на пандемията от ковид.

Официалните данни на Национален статистически институт демонстрират, че през последните седмици на ноември смъртността в България има над 100% растеж по отношение на съответните седмици на 2019 година

Всеки ден губим 400 българи повече от междинното за предишни години. Или за два дни жертвите са колкото жертвите от ПТП за една цяла година.

Това е покруса без аналог в Европейски Съюз от началото на пандемията.

В тази обстановка, кабинетът разпределя бюджетни " остатъци " от към 300 милиона лв. за " осъществяване на значими общински планове " - показни предизборни разноски. Това държание е неуместно. Всяка стотинка от парите на данъкоплатците би трябвало да бъде вложена в композиция от здравни и стопански ограничения за облекчение и превъзмогване на пандемията и пагубните й стопански последствия. 300 милиона са по 2000 лева за 150 000 дребни фамилни компании, 150 000 застрашени от банкрут български семейства, написа Радан Кънев в персоналния си профил във фейсбук.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР