снимка pixabayОвен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да

...
снимка pixabayОвен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Пазете се, днес може да има неприятен сюрприз

снимка pixabay

Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода.

Телец

Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.
 

Близнаци

През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.
 

Рак

Бъдете деликатни! Досадна неточност, позволена през днешния ден, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, даже и да наподобява оневинен. Това,в частност, е изключително годно за комерсиалните предприятия. Не е желателно да купувате и продавате парцели, включително и старини предмети. Евентуална среща със остарели другари ще бъде доста приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали връзки може да се възобновят, само че с ново качество, и за всеобща наслада. Близък човек възнамерява да Ви каже добра вест...
 

Лъв

Днес на Вашия обичан човек ще се желае да изкоментирате и анализирате по какъв начин е минал Вашия взаимен празник и да решите какво ще извършите с всичко това, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този значим миг – това ще бъде потребно освен за него, а и за Вас и вашия тандем.
 

Дева

Оплаквате се, че Вашата половинка напълно не Ви схваща! А може би виновността за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неясен за нея език, желаете невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си визиите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.
 

Везни

Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...
 

Скорпион

Днес ще Ви създадат много ненадейно, само че доста прелестно предложение, което ще бъде директно обвързвано с Вашия персонален живот. Само че не би трябвало да бързате да го приемате или отклонявате: имате малко време за размисъл и по тази причина се постарайте да употребявате своя разум.
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че неговия свят е рухнал и нищо и в никакъв случай към този момент няма да бъде по този начин, както е било преди. Постарайте се да го успокоите, а и да го убедите, че до момента в който сте до него, нищо неприятно няма да му се случи. Може да не звучи изключително разумно, само че му е нужно.
 

Козирог

През този ден ще Ви се наложи да съчетавате обичайния метод за реализиране проектите с автентичност, а на моменти и с нововъведение. Ако се ограничите с привични способи за водене на нещата, доста ще загубите, а може и да си изкарате популярност на назадничав човек и реакционер, който от чиста проба дебелоглав живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне нужда от система на метаморфоза на имуществото или възобновяване на способа за финансови планове. Ако се наемете да разрушите всичко едновременно, на първо време направете дребен опит.
 

Водолей

Днес ще Ви бъде извънредно мъчно да сте н надалеч от своя обичан чове, а всяка минута на разстояние от него, ще Ви се коства като няколко високосни години, изпълнени с каторжен труд и тежки душевни тествания. Така че кредото Ви за този ден би трябвало да е: „ Не се разделяйте с обичаните си ”.
 

Риби

Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР