Снимка pixabayАко страната ни бъде нападната от САЩ, Израел има

...
Снимка pixabayАко страната ни бъде нападната от САЩ, Израел има
Коментари Харесай

Иран: Ако САЩ ни нападнат, Израел има 30 минути живот

Снимка pixabay

Ако страната ни бъде нападната от Съединени американски щати, Израел има 30 минути живот. Това е споделил ръководителят на комисията по нуклеарните въпроси на иранския парламент Моджтаба Зонур, съобщи РИА Новости, представен от вести.бг.

По думите на депутата Ислямската република има забележителен боен капацитет. Според Зонур американският президент Доналд Тръмп и неговата администрация са били доста добре осведомени за могъществото на  близкоизточната страна. " Всичките 36 бази на Съединени американски щати се намират под наше непрекъснато наблюдаване ", показал е още той.

Зонур е допълнил, че вероятно нахлуване над Иран ще се трансформира в злополука и за Америка, и за нейния главен съдружник в Близкия изток. " Ще изтрием образуванието на ционистите (както Техеран назовава еврейската държава) от лицето на Земята за половин час ", е декларирал депутатът.

Зонур е определил изявата на Тръмп за отменянето на атаката против Иран половин час след заповед за нападението политически блъф. " Ако американците са били уверени, че тази интервенция би била сполучлива, те нямаше да я анулират ", безапелационен е бил той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР