Снимка ПиксабейПовечето сърби искат страната им да влезе в Европейския

...
Снимка ПиксабейПовечето сърби искат страната им да влезе в Европейския
Коментари Харесай

Повечето сърби искат страната им да влезе в ЕС

Снимка Пиксабей

Повечето сърби желаят страната им да влезе в Европейския съюз. За участие в Европейски Съюз се афишират 64,1 % от жителите на Сърбия, 32 % не имат вяра, че ръководещите може да бъдат заменени на избори, а сред 20 и 50 % имат вяра в теории на конспирацията по отношение на ковид. Това демонстрират резултатите от изследване на организация Ипсос стратеджис маркетинг, представени от организация Бета.

Против участие в Европейски Съюз са се оповестили 27,3 % от интервюираните сърби, а 8,6 % са дали отговор с „ не знам “, показва Българска телеграфна агенция.

Най-голям брой интервюирани - 32,7 на 100 са дали отговор, че Сърбия в никакъв случай няма да стане член на Европейски Съюз, съгласно 21,8 на 100 това ще стане през идващите пет години, съгласно 28,4 на 100 - че Сърбия ще стане член на Европейски Съюз през идващите 10 години, а 9,6 на 100 мислят, че това ще стане през идващите 20 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР