Снимка ПикНовата патрулка снима всичко! Ето и как вече ни

...
Снимка ПикНовата патрулка снима всичко! Ето и как вече ни
Коментари Харесай

Новата патрулка снима всичко! Ето и как вече ни принтират акта на пътя

Снимка Пик

Новата патрулка снима всичко! Ето и по какъв начин към този момент ни отпечатват акта на пътя! Подробностите разкри Илия Георгиев, чиновник на Отдел Пътна полиция към дирекция Национална полиция пред публицисти на семинар „ Високи пълномощия по сигурност на придвижването по пътищата – качествена обществена осведоменост “, написа Пик.

„ Камерите, които снимат придвижването по пътя са три, като има и такава, която следи дейностите на чиновниците на Пътна полиция. Камерите са такива, че могат да се употребяват и през нощта, когато се правят инспекции. Колите са оборудвани с задоволително батерии, с цел да устоят зареждането на камерите “, разясни Илия Георгиев.

Той добави, че към този момент много коли са оборудвани с мобилни принтери, които на място ще отпечатват административното нарушаване в два екземпляра, като единият се връчва на нарушителя, а другият се предава от чиновниците при привършване на промяната им.

„ Улеснението в този момент е такова, че с принтирането на нарушаването то непосредствено влиза в системата. Вече няма да има потребност различен човек да го качва в системата, с цел да бъде заведено. След като се принтира, към този момент стартират да текат и законовите периоди за заплащане на санкцията и така нататък “, добави служителят на Пътна полиция. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР