Снимка:PexelsСлед няколко месеца на пауза - повечето авиопревозвачи започват отново

...
Снимка:PexelsСлед няколко месеца на пауза - повечето авиопревозвачи започват отново
Коментари Харесай

Летене по нови правила: Самолетите с въздушни филтри и строга дезинфекция

Снимка:Pexels

След няколко месеца на пауза - множеството авиопревозвачи стартират още веднъж да летят постоянно по главните си линии. Полетите към този момент се правят по нови правила, а самолетите минават на строга стерилизация, написа " 24 часа ".

Летенето към този момент ще бъде по безусловно нови правила, като ограниченията за сигурност ще стартират още при стъпване на терминалите. През последните месеци въздушният трафик беше безусловно неподвижен. От началото на изключителното състояние до края на май полетите са намалели с 80 %, предава Нова тв.

„ Взети са поредност от ограничения за безопастността на пасажерите. Влизането на терминала към този момент се прави през контролно-пропусквателен пункт, а изпращачи и фамилии не се позволяват. Термокамери ще мерят температурата на хората, които влизат, а чиновници ще наблюдават за носенето на маски и ръкавици ”, изяснява представителят на Националния авиопревозвач Аспарух Маринов.

Специална организация е направена на всеки един стадий от пътуването, добавя той.

„ Автобусите ще се пълнят сред 30 и 50% от потенциала им. Преди всяко политане и след всяко кацане самолетите биват подробно дезинфекцирани със специфични препарати. Те са със период на деяние от 24 часа, което обезпечава едно доста положително равнище на отбрана ”, споделя Маринов.

Въздушните филтри в самолетите ще бъдат такива, каквито се употребяват в операционните зали на лечебните заведения. Те ще обезпечават пресен въздух, който ще минава термична обработка при 200 градуса температура, споделя специалистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР