Снимка: PexelsРъководителят на лабораторията в Берн д-р Аспарух Илиев заяви,

...
Снимка: PexelsРъководителят на лабораторията в Берн д-р Аспарух Илиев заяви,
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Нова вълна в България е неизбежна. Делта настъпва на Балканите

Снимка: Pexels

Ръководителят на лабораторията в Берн доктор Аспарух Илиев съобщи, че вълната на Делта разновидността на ковид е много мощна даже в страни с доста висок % на имунизирани. " Нова вълна у нас е неизбежна ", разяснява той.

Според него пагубните цифри на имунизирани у нас се дължат на две аргументи. Повечето хора си мислят, че към този момент огромен % от популацията у нас към този момент е преболедувало вируса. Второ, допускам, че това съмнение и рецесията в политическия живот също оказват въздействие. Струва ми се, че, в случай че желаеме да ускорим имунизацията, ще би трябвало най-малко хората, които практикуват избрани специалности като учители, здравни служащи, чиновници в старешки домове да бъдат подтиквани да се имунизират. Една наложителна имунизация обаче би провокирала огромно неодобрение, сподели експертът.

По думите му Делта разновидността е по-заразен. „ Има данни, че има леко изместване на клиничната картина. Заболяването стартира с болки в гърлото, хрема, инфекции на горните пътища ", разясни доктор Аспарух Илиев, представен от " Кросс ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР