Снимка PexelsМинистерството на външните работи на Норвегия ни информира с

...
Снимка PexelsМинистерството на външните работи на Норвегия ни информира с
Коментари Харесай

Норвегия даде съгласие за разкриване на избирателни секции и извън посолството ни в Осло

Снимка Pexels

Министерството на външните работи на Норвегия ни осведоми с нота на 23 март 2021 година за предоставяне на единодушие за образуване на изборите на 4 април 2021 година и отвън посолството ни в Осло. Това оповестиха от пресцентъра на  Министерството на външните работи  (МВнР).

В нотата се прецизира, че единодушието се дава за разкриване на изборни секции в посочените от посолството 9 обитаеми места и адреси.

Норвежките управляващи още веднъж обръщат внимание върху нуждата от координиране с Норвежкия институт по публично здраве на медицински протокол за надзор на разпространяването на COVID-19 по време на изборния ден, което задачата ни в Осло към този момент е направила. Посочва се и нуждата от съблюдаване на всички въведени в Норвегия противоепидемични ограничения от всички участници в изборния развой.

Полученото единодушие от норвежките управляващи за образуване на изборите и отвън постройката на дипломатическото ни посланичество в Осло е заключителната част от цялостната процедура по предоставяне на единодушие за производство на изборите на територията на Норвегия. В страната ще бъдат разкрити общо 10 изборни секции – в Осло, Ставангер, Хамар, Трондхайм, Тромсьо, Систранда, Сандефьорд, Олесунд, Будьо и Берген.

Техните адреси са оповестени на уеб страницата на Министерство на външните работи - .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР