Снимка PexelsЛокдаун и в Италия. В италианската провинция Перуджа, част

...
Снимка PexelsЛокдаун и в Италия. В италианската провинция Перуджа, част
Коментари Харесай

Затвориха с локдаун част от Италия

Снимка Pexels

Локдаун и в Италия. В италианската провинция Перуджа, част от централната област Умбрия, бе натрапен локдаун за повече от две седмици, откакто там бяха регистрирани няколко инфектирани с два от новите по-вирулентни варианти на ковид, съобщи ДПА.

Според известието на локалните управляващи с изключение на Перуджа и няколко общини на Терни, другата провинция в региона, са оповестени за " червени зони " от през днешния ден. Това значи затворени заведения за хранене, питейни заведения и множеството магазини, възбрана да се употребяват храни и питиета на обществени места, а хората могат да напущат домовете си единствено по уважителни аргументи. Учащите се връщат към онлайн занятия, предава Българска телеграфна агенция. 

Регионът Умбрия като цяло е е " оранжева зона ". В петък специалисти с изследвали 42 проби, взети от инфектирани с ковид в обласнтта, и са открили, че 18 от тях имат в организма си английския вариант и 12 - бразилския.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР