Снимка: PexelsИзпълнителната агенция Медицински надзор има нов шеф от днес.

...
Снимка: PexelsИзпълнителната агенция Медицински надзор има нов шеф от днес.
Коментари Харесай

Георги Деянов е новият шеф на Медицински надзор

Снимка: Pexels

Изпълнителната организация " Медицински контрол " има нов началник от през днешния ден. На поста е назначен доктор Георги Деянов. Решението е на здравния минисър Костадин Ангелов.

Д-р Деянов е приключил Медицинска академия – София. Има добита компетентност по УНГ заболявания. През 2010 година приключва здравен мениджмънт в МУ – София.

От 1989 година до 1991 година е работил в общинската болница в Елена. В интервала от 1991 година до 1993 година е доктор в Студентска поликлиника – София. От 1993 година до 2001 година е доктор в болница " Царица Йоанна " – София.

От 2001 година доктор Деянов е шеф на отдел " Донорство " в Националния център за ръководство на трансплантацията, който след това става Изпълнителна организация по трансплантация. В продължение на шест години – от 2004 година до 2010 година управлява дирекцията, отговаряща за координирането на процесите по донорство и трансплантация в ИАТ.

До 2013 година е шеф на " Медицински център – НКБ ". До 2015 година е заемал длъжността основен контрольор в Изпълнителна организация " Медицински одит ". Работил е близо три години в Център " Фонд за лекуване на деца ", като към половин година е оглавявал Фонда. Последно доктор Деянов е управлявал екип в НСЦРЛП.

Решението на здравния министър проф. Ангелов да назначи доктор Георги Деянов за шеф на ИАМН е подбудено от дългогодишната професионална активност на Деянов в региона на донорството и трансплантацията, както и от професионалния му опит като контрольор в " Медицински одит ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР