Снимка: PexelsДжо Байдън вече официално е кандидатът на Демократите за

...
Снимка: PexelsДжо Байдън вече официално е кандидатът на Демократите за
Коментари Харесай

Джо Байдън официално е кандидатът на Демократите за президент на САЩ

Снимка: Pexels

Джо Байдън към този момент публично е претендентът на Демократите за американски президент. Решението беше взето на Националния конгрес на партията, оповестява " Нова телевизия ".

Самото гласоподаване тази нощ беше условност, защото Байдън си обезпечи номинацията още при започване на юни. Той се стреми към този пост от повече от 30 години и се е кандидатирал за Белия дом общо три пъти.

Джо Байдън е някогашен сенатор от Делауер  и някогашен вицепрезидент на Съединените щати. Той получи мощна поддръжка и от Бил Клинтън, който не спести рецензиите си към Доналд Тръмп. „ Доналд Тръмп споделя, че сме водещи в света. Ние обаче сме единствената от огромните промишлено развити стопански системи, където нивото на безработицата се утрои. В сходни времена Овалният кабинет би трябвало да стане команден център, а вместо това той е епицентър на вихър. Има единствено безпорядък ”, сподели Клинтън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР