Снимка: Петя Велева Композицията изненадващо е спряла на гара Цепина,

...
Снимка: Петя Велева Композицията изненадващо е спряла на гара Цепина,
Коментари Харесай

Аварира теснолинейката, в която пътуваха Мария Габриел, семейството ѝ и дипломати

Снимка: Петя Велева

Композицията изненадващо е спряла на гара Цепина, където пасажерите са престояли известно време, докато дойдат рейсове, които да ги превозят до крайната им дестинация.

Снимка: Петя Велева

" Дори и безконечните машини от време на време се чупят. И парната, и дизеловата машина аварираха ", написа в профила си Велев.

Снимка: Петя Велева

Междувременно дипломатите и Мария Габриел, които са били на атрактивната разходка с теснолинейката, са съумели да се снимат с журналиста на 3е-news и Dir.bg, след което сполучливо са траяли пътуването си с рейсове до Велинград.



БДЖ използваше специфичната комбинация и в последните дни возеше деца и фенове на теснолинейната железница сред Септември и Велинград.

Мария Габриел беше еврокомисар по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша в Брюксел, само че се върна в България, защото беше номинирана за министър председател от ГЕРБ-СДС. Очаква се тя да заеме поста на ротационен министър-председател, дружно с акад. Николай Денков от ПП-ДБ, в случай че Народното събрание утвърди състава на кабинет с мандата на ПП-ДБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР