Снимка:ПетелВъв Варненския апелативен съд продължава делото срещу Анита Мейзер, която

...
Снимка:ПетелВъв Варненския апелативен съд продължава делото срещу Анита Мейзер, която
Коментари Харесай

Току-що! Анита Мейзер пристигна в съда! Делото продължава, заради новата версия, че...

Снимка:Петел

Във Варненския апелативен съд продължава делото против Анита Мейзер, която апелира неоправдателната присъда на Окръжния съд в морската столица. Наказанието е 4 години и половина затвор за причиняване на гибел по несъобразителност и предложение на рушвет от 30 000 евро на проверяващ служител на реда.

Днешното съвещание в Апелативния съд е планувано за 9.00 часа. На него ще бъде изслушана позволената спомагателна съдебно-медицинска експертиза. Тя  бе назначена поради новата версия на Мейзер за случилото се в злощастната нощ, с която подсъдимата излезе на последното правосъдно съвещание. Подсъдимата съобщи, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в жилището, когато той е умрял, съобщи Дарик.

На днешното правосъдно съвещание ще бъде свикан за разпит и проверяващият служител на реда Веселин Радев. Той ще би трябвало да обясни дали в хода на досъдебното произвеждане е оказвал напън върху Анита Мейзер да дава съответни показания и да поеме виновността по тази причина, че по несъобразителност предизвикала гибелта на брачна половинка си.

Очаквайте детайлности в " Петел "!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР