Снимка: ПетелМФК Спартак допусна първа загуба на силния международен турнир

...
Снимка: ПетелМФК Спартак допусна първа загуба на силния международен турнир
Коментари Харесай

Спартак с първа загуба на турнира по плажен футбол във Варна

Снимка: Петел

МФК Спартак позволи първа загуба на мощния интернационален шампионат по плажен футбол, който се организира във Варна. Домакините отстъпиха пред първенеца на Молдова Нистру с 2:5.

Въпреки провалянето, на следващия ден носителят на купата в България ще има късмет да завоюва първото място против същия противник. Това е по този начин, защото съгласно регламента на шампионата четирите участници играят всеки против всеки и по-късно първите два отбора в класирането спорят за трофея, а третият и четвъртият - за бронзовите медали. Българите и молдовците бяха записали по две победи преди този момент над Наполи Патрон (Гърция) и Уест Дева (Румъния) и по тази причина ще се изправят един против различен на следващия ден и за купата.

Димитру Граур означи три гола за Нистру, а другите два бяха дело на Андрей Флореа и Александр Арефиев. Двете попадения за Спартак вкара Филип Филипов.

В другата среща от вечерната сесия Уест Дева надигра Наполи Патрон с 4:2. Головете за спечелилите осъществиха Тома Винсене (2), Йонел Постеука и Йонут Флореа, а за противника - Георгиос Георгикопулос и Андреас Софулис.

Така на следващия ден в 10 ч. на стадиона за плажни спортове в квартал " Аспарухово " румънците и гърците играят за третото място, а час по-късно започва финалът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР