Снимка: Петел10-годишно момченце е в болница, след токов удар на

...
Снимка: Петел10-годишно момченце е в болница, след токов удар на
Коментари Харесай

Днес изписват детето, ударено от ток в село Миндя

Снимка: Петел

10-годишно момченце е в болница, след токов удар на площадка за игра. Инцидентът е станал във великотърновското село Миндя в петък. Момченцето е допряло ограда напрегнат след щета в осветително тяло, инсталирано над баскетболен панер, написа.

„ Около 21 часа ни се обадиха, че Христомир е бил ударен от ток. Веднага с мой другар дойдохме на мястото ”, описа Николай Гагов - бащата на потърпевшото дете.

„ Една майка беше до детето и му държеше ръчичката. Останах до него, а мой другар извади фазомер и видя, че в действителност има ток по мантинелата, която е основата на баскетболния панер ”, сподели още той, предава Нова тв.

„ В момента положението на детето е положително. Има изгаряния по ръцете, по гърдите и по краката. Днес ще го изпишат от болничното заведение ”, добави бащата на потърпевшото дете.

„ Съжалявам за случилото се. Извинявам се и на родители и на околните на детето ”, съобщи кметът на село Миндя Иван Иванов.

„ Аз съм кмет и кметски наместник, според от закона, от 2003 година Кошът съм го заварил още от този момент. Единствено сме подменяли детайли и сме го боядисвали преди години. Няма документи за слагането му ”, уточни той. И добави: „ Смятам, че откакто има подобен случай, нещата не са съгласно условията ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР