Снимка Петел“Спартак уреди пет контроли през зимната подготовка. Две от

...
Снимка Петел“Спартак уреди пет контроли през зимната подготовка. Две от
Коментари Харесай

Спартак уреди пет контроли

Снимка „ Петел “

Спартак уреди пет контроли през зимната подготовка. Две от тях са против професионални клубове от Втора лига, заяви за „ Петел “ Васил Петров.

„ На 16-и или 17-и януари ще играем с юношите старша възраст на клуба, а на 23-ти ще срещнем Черонморец Бургас, най-вероятно в Обзор. Следват инспекции с Локомотив Гражданско отделение на 30 януари и Струмска популярност – на 5-и февруари, във Варна. За 20-и или 21-ви февруари сме се разбрали за спаринг с Черноморец Попово. Той обаче може да бъде изтеглен за по-ранна дата, в случай че вероятно вторият полусезон в Североизточна група стартира на 13 февруари. Засега обаче пролетният старт в нашата група е плануван за 27 февруари “, съобщи Василев Петров.

Той добави, че ще търсят още два противника за контроли на 8-и и 14-и февруари, защото Дунав и Лудогорец 3 им отказали.

Както е известно, Спартак стартира зимна подготовка на следващия ден (вторник) в 14,30 часа на своя стадион.

„ Първата седмица ще е встъпителна, а същинската част от подготовката стартира на 11-и януари. Ще се приготвяме единствено във Варна “, добави треньорът на спартаклии.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР