снимка ПетелШумовият терот трябва да спре, това заяви категорично вицепремиерът

...
снимка ПетелШумовият терот трябва да спре, това заяви категорично вицепремиерът
Коментари Харесай

Четете в „Петел“: Валери Симеонов обяви във Варна, че и това лято ще продължи борбата с „шумовия терор

снимка " Петел "

Шумовият терот би трябвало да спре, това съобщи изрично вицепремиерът Валери Симеонов пред медиите във Варна, където дружно с еко министъра Нено Димов и министъра на туризма Николина Ангелкова взе участие в среща с бизнеса във връзка идното курортно лято.

Симеонов съобщи, че ограничението на нощния звук е значимо за запазване на интереса на обществото и за повишение на качеството на туристическия артикул. Той изясни, че ограничението на мощната музика по летните заведения няма да е навсякъде. Закритите нощни заведения, които имат изолазия могат да пускат музика до късно, стига тя да не смущава хората извън. Сериозният надзор ще касае за откритите питейни заведения и нощни заведения, както и за заведенията, които имат статут на преместваеми обекти. За последните ще има и по-строг надзор върху храните, които оферират, като за това и без друго съществуват ограничавания по закон.

Представителите на държавното управление редуцираха срещата си с бизнеса във Варна и вместо два часа, както беше оповестено авансово, тя продължи действително по-кратко от час и половина. На самия конгрес не бяха позволени представители на медиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР