Снимка: ПетелДнес ни очаква предимно слънчево време, но около и

...
Снимка: ПетелДнес ни очаква предимно слънчево време, но около и
Коментари Харесай

Предимно слънчево време в цялата страна днес

Снимка: " Петел "

Днес ни чака най-вече слънчево време, само че към и след обяд над западните региони от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и ще прегърми. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, оповестява Българска национална телевизия.

По Черноморието след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от изток. Максималните температури ще са 27° - 29°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

След обяд в планинските масиви в Западна България тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от изток-североизток.

Във вторник в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в обособени региони в Източна България до 33-34°. В сряда ще има променлива облачност, над по-голямата част от страната намаляваща до слънчево. През идващите дни времето ще бъде слънчево и съвсем безшумно. Температурите още веднъж ще се покачат.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР