снимка Петел, архивОбявено е първото класиране на деца в първа

...
снимка Петел, архивОбявено е първото класиране на деца в първа
Коментари Харесай

196 места в детските градини останаха свободни след първо класиране във Варна

снимка " Петел ", списък

Обявено е първото класиране на деца в първа възрастова група и в яслените групи към детските градини, оповестяват от дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна. За  обявените 2136 свободни места за първа възрастова група са подали 2019 заявки.

Класираните деца са 1940, от които 1573 по първо предпочитание, 219 - по второ предпочитание и 148 - следващи стремежи. Незаетите места след първо класиране са 196. В яслените групи към детските градини са признати 326 малчугани по първо предпочитание, 22 -по второ и 20 - по трето и последващи стремежи.

Срокът на записване е от 08.06.21г. до 11.06.2021г. в това число до 16.30ч. на място в съответното образователно заведение. Необходимите документи са регламентирани в чл.17 и чл.32 от Наредбата за изискванията и реда за записване, отписване и пренасяне на децата в общинските детски градини и подготвителни групи към учебните заведения, която може да бъде забелязана на адрес
Електронната система за банкет ще бъде дейна още веднъж от 14.06.21г. до 18.06.21г. за вписване на нови заявки, редактиране и отменяне на заявки. За по-пълен обсег на децата от регион „ Одесос “ са подхванати дейности за откриване на още една първа възрастова група в ДГ№5 " Слънчо ", обявиха от дирекция „ Образование и юношески действия “.
Информация за класираните деца можете да намерите в електронната система за банкет

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР