Снимка: Парламент.бгПредложеният за правосъден министър Момчил Иванов коментира скандалната тема

...
Снимка: Парламент.бгПредложеният за правосъден министър Момчил Иванов коментира скандалната тема
Коментари Харесай

Момчил Иванов: Нямам нищо против ДБ. Постът ми беше срещу конкретен човек от моя избирателен район

Снимка: Парламент.бг

Предложеният за правосъден министър Момчил Иванов разяснява скандалната тематика с неговите статуси от последните дни, които след това изтри.

“Нямам нищо срещу Демократична България. Постът ми беше ориентиран против съответен човек от моя изборен регион и това, което написа цяла седмица за чалгари, мутри и т. н. Имам най-хубави чувства… ”. Това разяснява в коридорите на Народното събрание депутатът от Има Такъв Народ. Коментарът му е във връзка абсурден пост във фейсбук, в който назовава част от политиците в Народното събрание " соросоиди ", " Платени " и " майкопродавци ".

Днес сутринта депутатът Филип Станев прочете декларация с целите на бъдещото ръководство с мандат на Има Такъв Народ, измежду които е и правосъдната промяна, за която Демократична България упорства, като унищожаване на профилираните съдилищата и прокуратура; въвеждане на работещ механизъм за предварително преустановяване на пълномощията на основния прокурор; действителна правосъдна реформа; промени във Висш съдебен съвет и така нататък, написа OFFnews.

Преди да влезе в стаята на Има Такъв Народ Иванов сподели, че счита, че е допустимо мандатът на Висшия правосъден съвет да бъде преустановен предварително със законодателна самодейност без смяна на Конституцията.

Вчера Момчил Иванов написа в профила си във фейсбук:

" За първи път някой споделя НЕ на соросоидните платени политици - майкопродавци. Реакцията е умопомрачителна. Срещу Политическа партия " ИТН " е задействана цялата гнусна сган, която последните 30 година непрекъснато точи държавните финанси под една или друга форма или скица! Тоя път няма да ви се получи! Ще удържим цялата тази неприязън в името на България и националния интерес! ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР