Снимка на колело на необичайно място предизвика коментари в мрежата.

...
Снимка на колело на необичайно място предизвика коментари в мрежата.
Коментари Харесай

Тук ли му е мястото? СНИМКА учуди асеновградчани

Снимка на колело на извънредно място провокира мнения в мрежата. На кадър, споделен във Фейсбук, виждаме детско колело, което се е озовало в кошче за отпадък. Ситуацията е снимана някъде по улиците на Асеновград.

Композицията разсмива, само че и възмущава локалните поданици. За някои от тях това е хулиганска демонстрация на подрастващи, само че други виждат дело на възрастни, които са решили да си спестят ходенето до по-голям резервоар.
" Перфектното място да си изхвърлиш колелото ", отбелязва с подигравка момичето, споделило видяното. Наглед битовата преживелица не оставя асеновградчани боз мнение.   " Да се чуди човек. От дивотия ли е, или от мързел. Има толкоз контейнери. Да не знаеш къде да си хвърлиш боклука ", счита Ивена Д.  " Да го беше оставил в профил, някой щеше да му се зарадва ", прибавя Дина Х. Други жители имат и версия, която е надалеч по-притеснителна. Според тях колелото може да се е озовало там поради гаменска демонстрация.  " Детето, на което е колелото, е унизено от следващите гаменчета. И е отнето, и изхвърлено. Като знак на опасност и наказване. Дано бъркам... При изискване, че колелетата са скъпи. Никой няма, току-тъй,  да го хвърли в кошче, а не резервоар. ", отбелязва Кремена И. Подобни вандалски прояви не са необичайност в Асеновград. Припомняме, че преди време кошче отпадък, а и скамейка се озоваха във водите на локалната река.

     
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР