Снимка на жена в гръб, която кара колело и показва

...
Снимка на жена в гръб, която кара колело и показва
Коментари Харесай

Уволниха жената, която показа среден пръст на Тръмп

Снимка на жена в тил, която кара колело и демонстрира междинен пръст на кортежа на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, обиколи интернет. Велосипедистката е 50-годишната самотна майка Джули Бриксман. Тя призна виновността си, само че изгуби работата си.

 © Българска телеграфна агенция
" Той минаваше край мен и кръвта нахлу в главата ми - споделя Джули Бриксман пред уеб страницата " Хъфингтън пост ". - Рекох си: отново е тръгнал за проклетото си голф игрище. "

Американският президент в действителност пътувал за " Тръмп Нешънъл голф клъб ", ситуиран на към 40 км от Белия дом, когато черните лимузини от конвоя му задминали велосипедистката, излязла на разходка в събота.

That woman who flipped off Trump`s motorcade? I talked to her this weekend. She just got fired. https://t.co/cv4mnNHlKs
— Jennifer Bendery (@jbendery) 6 ноември 2017 година
Фотографът от Агенция Франс Прес към Белия дом Брендан Смяловски съумял да снима жеста й.
" Никога не знаеш какво ще видиш. Никога не знаеш какво може да се случи ", изяснява той и твърди, че когато пътува с президентския конвой, постоянно държи пръста на бутона на камерата. Жената се появи прекомерно упорита и тъкмо това я прави специфична - щом конвоят я задмина, тя съумя да ни настигне (заради един червен светофар) и още веднъж даде израз на възприятията си, си спомня фотографът десетина дни след случката.
Снимката в действителност не давала опция дамата с колелото да бъде разпозната, само че тя с горделивост я употребила за своите профили във Facebook и Туитър.

Това обаче не се харесало на нейните работодатели от строителната компания " Акима ", изпълняваща поръчки за американското държавно управление и въоръжени сили. Три дни след случая тя била уволнена от поста управител по маркетинга.
" Казаха ми: разделяме се с теб ", споделя Джули Бриксман пред " Хъфингтън пост " и изяснява, че я упрекнали за " непочтено държание " и " непристойно наличие ", поместено в обществените мрежи.
В понеделник прословутата фотография още бе нейна профилна във Facebook и Туитър, отбелязва Агенция Франс Прес. Агенцията не е съумяла да получи коментар от Бриксман и компания " Акима ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР