Снимка: МО на УкрайнаВъоръжените сили на Украйна ще изчерпят запасите

...
Снимка: МО на УкрайнаВъоръжените сили на Украйна ще изчерпят запасите
Коментари Харесай

Таймс: Без помощта на САЩ украинските запаси от артилерийски снаряди свършват след месец

Снимка: МО на Украйна

Въоръжените сили на Украйна ще изчерпят запасите си от артилерийски снаряди „ до края на идващия месец “, в случай че Конгресът не утвърди пакет от помощ за Киев. Това написа английският публицист и боен историк Макс Хейстингс в колонка за вестник " Таймс ", съобщи ТАСС.

„ Ако републиканците в Конгреса на Съединени американски щати не се откажат от блокирането на по-нататъшната военна помощ, украинците ще останат без артилерийски снаряди до края на идващия месец “, отбелязва журналистът.  " Това е наложителен и жизненоважен въпрос. Украинското управление е комплицирано какво да прави по-нататък ", написа Хейстингс, отбелязвайки, че Киев " няма ясна тактика " за по-нататъшни спирания на западните оръжейни доставки. В същото време създателят отбелязва, че Русия усилва военното си преимущество, увеличавайки производството на оръжия и по-ефективно употребява на дронове и системи за електронна битка.

Хейстингс счита, че " непублично управленията на множеството западноевропейски страни - като се изключи скандинавските и балтийските страни - обезверено желаят да сложат край " на спора в Украйна, и то " при съвсем всевъзможни условия ".

Бившият основен редактор на " Дейли Телеграф "  се притеснява, че сходни настроения крият огромни опасности за Европа, и приканва за повече помощ за Украйна, по-силно НАТО и огромно превъоръжаване на членовете на алианса, което съгласно Хейстингс ще помогне за сдържането на Русия и нейните съдружници, заобикаляйки директна борба по сходство на Студената война.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР