Снимка: Life.ruЖителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод,

...
Снимка: Life.ruЖителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод,
Коментари Харесай

Това ли е най-странния развод? Жена се вбеси на съпруга си, че се прибра в 3 сутринта с...

Снимка: Life.ru

Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за бракоразвод, откакто брачният партньор й е не запомнил да й донесе бургер. Това оповестява Khaleej Times.

Момичето било единствено вкъщи си, до момента в който брачният партньор й прекарвал свободното си време с другари. Тя помолила мъжа си да й купи бургер от заведение за бързо хранене на път за у дома, само че брачният партньор й се прибрал към три сутринта с празни ръце, написа Life.ru.

Двойката имала свада, след което момичето напуснало къщата им решило да се разведе със брачна половинка си.

Според юриста Хасан Ал Мазруки " хората би трябвало да имат реалистични хрумвания за фамилния живот ", тъй че двойката ще беседва със арбитър, който ще се опита да им помогне да решат проблемите си в връзките между тях.

Отбелязва се, че в случай че диалогът не помогне и момичето ще упорства за бракоразвод, то ще би трябвало да се откаже от част от махра - наложителния подарък, който ислямските съпрузи вършат на своите съпруги.

Превод: „ Петел ”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР