Снимка Личен архивСиноптикът Анастасия Стойчева предвижда приятно време през идните

...
Снимка Личен архивСиноптикът Анастасия Стойчева предвижда приятно време през идните
Коментари Харесай

Анастасия Стойчева: Нормално е да има снеговалежи, но само по високите места

Снимка Личен списък

Синоптикът Анастасия Стойчева планува прелестно време през идните дни. „ Уикендът ще върне хубавото време. Няма да има превалявания, те даже съвсем стопираха на всички места в страната. Облачността се раздра. Утре, както и през днешния ден, в доста региони ще бъде най-вече слънчево ”, съобщи в ефира на тя. Тя е на мнение, че е напълно обикновено по високите места да има снеговалежи. Те са се очаквали даже и през септември.

„ Тази и идната седмица ще има задоволително положителни условия за разходка в планината. Ще бъде слънчево и прелестно. През идната седмица още веднъж ще имаме динамично време. Около 13-ти ще има динамичен развой, обвързван с циклон. Отново ще има превалявания, температурите за малко ще се намалят, само че след 13-ти още веднъж ще се покачат ”, сподели още Стойчева. Според нея към момента е допустимо да идем и на море. Ще има дни с условия за утринна облачност, само че и задоволително дни за късен плаж. А ноември ще предложи по-хладно време. „ До 28 октомври ще имаме повече дни, в които след захлаждане, ще има и стопляне. Към самия завършек на октомври и началото на ноември ще има по-хладно време, преваляванията ще са по-чести ”, предвижда Стойчева. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР