Снимка Личен архивПоклонението пред бившата ководеща на Огледала Гергана Конова,

...
Снимка Личен архивПоклонението пред бившата ководеща на Огледала Гергана Конова,
Коментари Харесай

Изпращат в последния й път бившата водеща на Огледала Гергана Конова в неделя

Снимка Личен списък

Поклонението пред някогашната ководеща на " Огледала " Гергана Конова, която загуби борбата с рака едвам на 38 години, ще бъде тази неделя, 3 януари, научи Пик.

Опелото ще стартира в 10.30 ч. в църквата " Света Неделя ".

" Имаме си ангел на небето. Нашата блага другарка Гери, напусна този свят. Нека всички,  които обичат и почитат Гери да дойдат да си вземат последно довиждане с нея. Тя доста щеше да се радва да ни види всички дружно. Това е и молбата на брачна половинка и роднините й. Да я изпратим дружно в последния й земен път. Нека се съберем и да я усмихнем, въпреки и от небето ", показа пред ПИК пиар специалистът Атанас Лазаров.

Гергана Конова умря на 26 декември. Красавицата, която при започване на " Огледала " водеше предаването дружно с Радост Драганова и Нели Атанасова, е изгубила живота си след траяла повече от година битка с рака. Гери остави три дечица, най-малкото от които е родено през есента на 2019 година Тя е някогашен модел на " Визаж ". 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР