Снимка: Канал 3Беше излишно това упорство от страна на президента,

...
Снимка: Канал 3Беше излишно това упорство от страна на президента,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

Снимка: Канал 3

Беше ненужно това твърдоглавие от страна на президента, сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на Обединените патриоти и водач на " Атака "  Волен Сидеров, написа novini.bg.

Радвам се, че той се е коригирал, тъй като другояче влизахме в един спор, от който нямаше потребност. Следваше една борба на инат, която е непотребна и нездравословна за страната. Така че приветствам го за решението, не може страната да стои без вътрешен министър. Всяко безредие води до безпорядък, съобщи Сидеров по повод подписването на указа за освобождението на претендента за министър на вътрешните работи Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Идеята на съдружния съвет беше да се поправя това неразбирателство и самолюбие, че той не е известен. След като това беше беше направено, бавенето щеше да е преднамерено, добави ръководителят на ПГ на Обединените патриоти.

Нека това да е поука за бъдещи дейности и да не оставя подозрения за занемаряване и неуважение. Понякога неналичието на диалог води до изостряне и ненужно напрежение, уточни Сидеров.

В отговор на въпрос за връзките в Обединени патриоти, Сидеров съобщи, че за поддръжката на кабинета съдружните сътрудници са единни, а за оставките на тримата мнинистри са на разнообразни отзиви. Това обаче не пречи на гласуването на новите министри, там и трите партии сме за, уточни Волен Сидеров.

Той сподели, че продължава да е на мнение, че началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова е несъответствуваща за поста. Избор на премиера е Румяна Бъчварова за началник на кабинета, само че ще продължа да подсещам, тъй като е значима позиция. Нямам нищо персонално, само че виждаме, че някои от ударите против държавното управление пристигнаха от доближени до шефката на кабинета. Не мога да разясня дали има директна връзка, само че не е разумно роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да вършат такива публикукации. Говоря за дописките против Манолев, които си бяха удар под кръста, забранен, с който се прави опит да се блокира работата на държавното управление. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе отговорен. Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обязаност, за мен е спор на ползи. За мен тук министър председателят се огъна за Манолев, само че това е персонално мое мнение, сподели още Волен Сидеров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР