Снимка: Канал 3Сборник от слаби есета, така мога да нарека

...
Снимка: Канал 3Сборник от слаби есета, така мога да нарека
Коментари Харесай

ГЕРБ: Претенциите на БСП към властта са заплаха №1 за България и българите

Снимка: " Канал 3 "

Сборник от слаби есета, по този начин мога да нарека този етюд на Българска социалистическа партия " Визия за България ", съобщи Александър Иванов от ГЕРБ на брифинг в партийната централа, излъчен онлайн от Канал 3.

 
" Много скъпо ни костват седянките на Българска социалистическа партия, те хапват и пийват нормално с един файтон хора - както през днешния ден на Бузлуджа ", добави Антон Тодоров.
 
Още вести от страната ще намерите тук
 
" Можем да кажем, че Българска социалистическа партия води деен задгробен живот към този момент, и претенцията й да се добере до властта би трябвало да се счита за опасност №1 за България и за българите. Това е отговорът, който би трябвало да дадем за опита й за разлюляване на ръководството ", добави някогашният народен представител.
 
Той посочи, че сега България има 52 милиарда лв. износ. " Няма да чуете това от Българска социалистическа партия, нито от уеб страниците и генераторите на подправени вести. Което значи, че промишлеността на България се развива с темпове и мащаби, каквито не е имало в най-новата история на страната ", сподели Антон Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР