Снимка: Канал 3БСП видя паника и безсилие в действията на

...
Снимка: Канал 3БСП видя паника и безсилие в действията на
Коментари Харесай

БСП за отпадналия министър: Паника и безсилие в ГЕРБ, не знаем утре какво ще се случи

Снимка: " Канал 3 "

Българска социалистическа партия видя суматоха и изтощение в дейностите на ГЕРБ, които били непредсказуеми - нямало по какъв начин да знаем на следващия ден или след седмица какво ще се случи. Повод за коментара бе отдръпването на Александър Манолев от номинацията за транспортен министър, написа " Канла 3 ".

" Разбира се, че когато предлагаш екип, с който да работиш, би трябвало да го познаваш този екип и най-малкото да знаеш предишното на хората, с които ще работиш. Това демонстрира безсилието на държавното управление, безсилието на премиера. Действа се в обстановка на суматоха, която няма по какъв начин да не докара до допускането на такива неточности ", сподели след изказването на Манолев зам.-шефът на алената група Георги Свиленски.

" Още по-лошото е, че виждаме последните 3-4 дни и даже седмица непрестанно чудене какво да се прави с оферти за министри, координиране на съдружни сътрудници – ще бъдат гласувани едни, други няма да бъдат гласувани, внасяне в Народното събрание, отдръпване от Народното събрание. Тоест, ние не може да кажем на следващия ден какво ще се случи, камо ли другата седмица – какви претенденти ще бъдат препоръчани ", добави соцдепутатът.

По мотив проблема с Манолев соцдепутатът даже позволи, че освен неналичието на президентския автограф под указа за Маринов е била повода за отлагането на гласуването на министерските рокади. И другите аргументи към този момент почнали една по една да излизат.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР