Снимка: google.com/mapsВ днешно време може да попаднете на всякакви налудничави

...
Снимка: google.com/mapsВ днешно време може да попаднете на всякакви налудничави
Коментари Харесай

Жена шофира 1445 км вместо 145 км заради GPS грешка

Снимка: google.com/maps

В днешно време може да попаднете на всевъзможни налудничави истории, свързани с навигационни устройства. Тази обаче несъмнено заема първото място.

През 2013 година 67-годишна жена изминава 1445 км с помощта на GPS неточност и тотална липса на внимание. Реалната й цел се е намирала на едвам 145 км, оповестява Нова тв.

``
реклама

Сабин Мору потегля от родния си град Еркелин в провинция Ено, Белгия. Тя е желала да вземе другар от гарата в Брюксел, ситуирана на 145 км на север от нея, пишат от " Дебати ". Какво става обаче? Пуска своя GPS, потегля на юг и стига чак до Загреб, Хърватия. Вместо да прекара два часа на четири колела, нейното странствуване й лишава два дни!

По време на своята авантюра Сабин стопира два пъти, с цел да зареди гориво, спи няколко часа в колата на пътя и даже претърпява дребно пътнотранспортно произшествие. Как се е случило всичко това, без да забележи? Да, тя знае, че звучи необичайно, а оправданието й е, че е била разсеяна:

„ Бях разсеяна, по тази причина продължавах да карам. Подминавах всевъзможни знаци. Първо бяха на френски, след това на немски, а най-после на хърватски. Аз обаче продължавах да карам, защото бях разсеяна. Изведнъж се озовах в Загреб и осъзнах, че към този момент не съм в Белгия “, споделя тя.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР