Снимка Флагман.бгСъпругата на нападнатия от роми полицай в ромската махала

...
Снимка Флагман.бгСъпругата на нападнатия от роми полицай в ромската махала
Коментари Харесай

Съпругата на пребития полицай с потресаващи разкрития: Страх ни е от вендета!

Снимка Флагман.бг

Съпругата на нападнатия от роми служител на реда в ромската махала на Айтос направи потресаващи разкрития за снощния случай. Диана приказва пред кореспондент на Флагман.бг, само че изрично отхвърли да бъде снимана и незабавно се скри в магазин за обувки, който фамилията държи в центъра на Айтос

``
реклама

" Потресена съм от ромските произволи! Мъжът ми таман е приключвал промяната си към 18 ч., когато са му споделили, че има ексклузивен случай в махалата. Доколкото знам, става въпрос за ромска кавга. Той ми се обади по телефона и сподели, че ще закъснее. Когато идват на място, съумяват да озяптят озверелите мъже и когато си потеглят, слизайки по стълбите, чуват нови крясъци. Колегата на мъжа ми е съумял единствено да каже: Внимавай! Тогава последвал удар с дървена талпа по главата. От удара той пада на земята, само че се спъва и се свлича по стълбите ", описа разтреперената жена.

Както Флагман.бг към този момент заяви, сега Тошко Тодоров се намира в неврохирургията на УМАБЛ-Бургас. Заради зверския удар той е с комоцио, фрактура на китката и засегнато коляно. Категорично е забранил на жена си да приказва пред който и да е за случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР