Снимка Флагман.бгРазширението на пътя Бургас - Слънчев бряг в отсечката

...
Снимка Флагман.бгРазширението на пътя Бургас - Слънчев бряг в отсечката
Коментари Харесай

Започна разширението на пътя Бургас - Слънчев бряг

Снимка Флагман.бг

Разширението на пътя Бургас - Слънчев бряг в правата Поморие - Ахелой стартира през днешния ден. На тържествена гала районният министър Николай Нанков даде алегоричен старт на строителните действия, написа Флагман.бг.

Шефът на АПИ Дончо Атанасов подсигурява, че два от трите лота на четирилентовото трасе ще бъдат подготвени за началото на летния сезон. Става въпрос за правите Поморие - Ахелой, както и обхода на Ахелой.

Първият лот е обходът на Поморие, който ще се забави, защото по трасето има археология и следва изследване, посочи Атанасов. 

По думите му оптимистичните периоди за завършването на този сектор са края на 2018 - началото на 2019 година.

Пред Флагман.бг кметът на Бургас Димитър Николов заяви, че успоредно се работи и за построяването на Северния обход на Бургас - от бензиностанция " Ромпетрол " на входа на града до аутлета на " Пума " до Сарафово.

Прогнозната стойност на този план е 16 млн. лева, а строителството ще стартира откакто преминат всички процедури, което никога няма да се забавят кой знае какъв брой.

Сред формалните посетители на първата копка бяха регионалният шеф Вълчо Чолаков, депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев, Диана Саватева, Ивелина Василева и Ася Пеева, районният министър Николай Нанков и кметовете на Бургас-Димитър Николов, Поморие-Иван Алексиев, Несебър-Николай Димитров и Малко Търново-Илиян Янчев.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР