Снимка Флагман.бгФлагман.бг разполага с първоначалните обяснения, които към момента собственика

...
Снимка Флагман.бгФлагман.бг разполага с първоначалните обяснения, които към момента собственика
Коментари Харесай

Вижте причината за кървавата баня в завода за дограма в „Кумлука”

Снимка Флагман.бг

Флагман.бг разполага с първичните пояснения, които все още притежателя на шефа за дограма в кв. „ Кумлука ” Стойчо Попов дава пред полицията. Неговата версия е радикално друга от получения сигнал на 112 за пукотевица и улучен в главата мъж на територията на производството.

Попов е декларирал, че през днешния ден – в ранния след обед в цеха е влезнал юноша на към 25 години – с тип на наркозависим. Поведението му било несъответстващо. Той попитал кой е началникът и дали имат потребност от служащи. Суетял се необичайно из базата. Правел усещане на несъответстващ, поради което намиращият се вътре началник Стойчо Попов се намесил и споделил, че нямат свободни работни места. След което помолил младежа да си тръгне поживо поздраво. На излизане неканеният посетител сграбчил скъпоструваща машина – ъглошлайф и хукнал да бяга.

Тук обаче се къса нишката с последвалите събития, тъй като Попов твърдял, че младежът се върнал след известно време оцапан с кръв – дружно с служители на реда. Той почнал да крещи, че бил надупчен със сачми в главата от самия Попов, което обаче не било правилно. Какво се е случило със отмъкнатия ъглошлайф също е неразбираемо. Дали е имало сдърпване с физическа кавга, дали е стреляно с револвер, кой стрелял, е неразбираемо. Разпитите не престават.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР