Снимка: Флагман, архивСедеммесечно бебе на чужда туристка е поредната жертва

...
Снимка: Флагман, архивСедеммесечно бебе на чужда туристка е поредната жертва
Коментари Харесай

В Слънчев бряг: Линейки в спор да вземат или не 7-месечно бебе с кървяща глава

Снимка: " Флагман ", списък

Седеммесечно бебе на непозната туристка е следващата жертва на грозната, само че законна скица на Спешните центрове, хотелите и туроператорите в Слънчев бряг. Около 22 часа в събота то е потърпевшо, откакто майка му го е изпуснала от високо по глава в хотел „ Сън Сити “, написа " Флагман ". Детето е имало пострадвания по главата и не е било ясно дали не е получило и разтърсване.

Светкавично е подаден сигнал на тел. 112, като до няколко минути на място е пристигнала кола за спешна помощ от частната „ Вива клиник “ в комплекса, а съвсем незабавно след нея е пристигнала и кола за спешна помощ от държавния незабавен център. Тогава незабавно е задействана добре познатата скица, за която към този момент писахме. Отново е зародил спор да бъде ли откарано в болница детето, или да не бъде.

Мъникът е прегледан на място, раните му са промити и превързани. Според първичния обзор не е имал съществени пострадвания, застрашаващи живота му. Майката, която е била в потрес от случилото се, е подписала безапелационен отвод детето й да бъде прието в болница. Така ще последва и превод по застраховката от съответната непозната страна, от която идват туристите. Но Флагман.бг пита – това хуманно ли е, когато става дума за случай с дете? Какви проучвания са направени и по какъв начин медиците откриха, че детето няма по-сериозни сътресения единствено посредством примитивен обзор на мястото на случая?
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР