снимка фейсбукОбвиненият за убийството на 35-годишен мъж от Кюстендил остава

...
снимка фейсбукОбвиненият за убийството на 35-годишен мъж от Кюстендил остава
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 19-годишния Алекс, обвинен за убийството на Валери Дъбов в Кюстендил

снимка фейсбук

Обвиненият за убийството на 35-годишен мъж от Кюстендил остава с мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Това оповестиха от Окръжен съд – Кюстендил.

Най-тежката мярка за неотклонение беше наложена на 20 февруари по отношение на 19-годишния Алекс Димитров, упрекнат в ликвидиране и в опит на ликвидиране на други две лица. Постановлението на съда в Кюстендил можеше да бъде обжалвано пред по-горна инстанция – Софийски апелативен съд, само че обвиненият не се е възползвал от тази опция и остава с наложената му мярка " Задържане под стража ", заяви вести.бг.

``
реклама

Окръжна прокуратура продължава следствието по формираното досъдебно произвеждане. На този стадий няма привлечени други обвинени лица по случая.

Припомняме, че Алекс Димитров се съобщи часове след масово сборичкване пред заведение в Кюстендил, при което беше погубен 35-годишният Валери Дъбов. 19-годишният юноша беше притеглен като обвинен за осъществяване на тежкото закононарушение. Според наредбите на Наказателния кодекс за това действие се планува отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР