Снимка Фейсбук/Николай СлатинскиОтново и отново Корнелия Нинова е на няколко

...
Снимка Фейсбук/Николай СлатинскиОтново и отново Корнелия Нинова е на няколко
Коментари Харесай

Слатински: Проблемът е, че Слави Трифонов посочва премиера

Снимка Фейсбук/Николай Слатински

Отново и още веднъж Корнелия Нинова е на няколко обиколки зад настоящото развиване на процесите. Преди 10 дни доброжелателността на различните на ГЕРБ и Движение за права и свободи партии в Народното събрание към абсудрите на СТ и Има Такъв Народ бе на етапа – имате неприемливи персони, махнете ги и да продължим да приказваме за целите!

Тогава имаше очаквания, че тъй като няма безусловно никакъв политически опит и демократичната му просвета е под доста сериозен въпрос, СТ ще узрее, че „ ще зацепи “ по какъв начин се случва нещата измежду естествените и възпитани, зачитащи мнението на другите, политици,  че ще си даде сметка, че има прекомерно малко депутати, с цел да диктува еднолично и категорично изискванията, че ще разбере по какъв начин държанието му е в полза най-много на ББ, дето към този момент пали черния джип, на който да се върне отпред на властта.

Това написа Николай Слатински в обществената мрежа.

Всичкото това бе преди десетина дни.

Оттогава СТ не сподели никаква еволюция, дори най-малко някакво развиване в градивната посока, подготвен бе единствено в краен случай да се откаже от някой собствен неуместен претендент.

Продемократичните хора в България, даващи си сметка, че най-добре е да има държавно управление ощев този парламент, схванаха или започнаха да схващат – не става дума за неудачните претенденти в проектокабинета на Слави, колкото и да са те – 2-3 негодници и още 5-6 негодни за постовете си.

Тези неудачни претенденти не са резултат от неточности в кадровия асортимент. Те са систематични и концептуални неточности. Грешки на арогантната самовлюбеност, на неспособността да се премине от шоуто в политиката, което избива в преобразяване на политиката в шоу. Грешки на цялостното политическо дилетантство. Грешки на тоталната липса на визия и тактика. Грешки на единствената дарба на СТ и тези край него – да са за всичко Против, без да знаят защо са За.

Поради тази неподлежаща на обжалване присъда, с мандата на Има Такъв Народ би трябвало да е свършено. Още повече след днешната фирмена скотщина на претендента му за вътрешен министър.

Сега задачата – по този начин я разбирам аз - е да се седне незабавно и да се договаря рационално за това – по какъв начин да се реализира Третият мандат.

Да седнат Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, ДСБ и ИСБГНИ.

Няма различен метод и не съществува различен път.

А Корнелия Нинова още не схваща какво се е случило, не схваща къде напред са отишли процесите и продължава като канарче и лапнишаранче да се надява, че като Има Такъв Народ махнат и Плагиата, всичко ще цъфне и върже.

Скоро още някои от проектоминистрите на Има Такъв Народ ще станат нетърпими и неподкрепими.

С претендентите на Има Такъв Народ е като в оня анекдот – болният споделил на лекаря: Докторе, където и да се пипна ме боли. А лекарят му отвърнал: Боли ви пръстът, с който се пипате, по тази причина и където да се пипнете ви боли.

Можем да продължим да си споделяме – който и да уточни за претендент СТ, все не става... Проблемът, обаче, не е в посочените, казусът е в посочващия. Там ни е нещастието.

Корнелия Нинова не желае да го разбере. Или го схваща, само че не ѝ изнася да си го признае, написа още Николай Слатински в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР