Снимка Фейсбук/Мехмед СабриПри успеха над Нефтохимик с 3:1 Мехмед Сабри

...
Снимка Фейсбук/Мехмед СабриПри успеха над Нефтохимик с 3:1 Мехмед Сабри
Коментари Харесай

Сабри: Спартак е точният отбор за мен

Снимка Фейсбук/Мехмед Сабри

При триумфа над Нефтохимик с 3:1 Мехмед Сабри се разписа за първи път за Спартак в професионалния футбол и за втори във Втора лига. Нападателят вкара за учебник от воле и фиксира цялостния поврат за 2:1, а след почивката варненци стигнаха и до трето попадение.

„ Добре влязохме в мача, създадохме няколко положения, само че ги изпуснахме, а те имаха шанса да вкарат с първата си офанзива. После, обаче разумно стигнахме до поврат с два гола за две минути. След почивката продължихме да играем тактически вярно. Не допускахме положения пред нашата врата и търсехме трети гол, с цел да сложим дефинитивно точка на разногласието. Веднъж гредата ги избави, направихме и пропуски, само че въпреки всичко реализархме трети гол. По-силният тим беше Спартак и справедливо завоюва “, сподели за „ Петел “ Мехмед Сабри.

" Що се отнася до гола ми, той бе плануван. Виктор още преди мача ми сподели, че ще ме търси на втора греда. Той знае по какъв начин да подава и да центрира от фланга и при един от тези негови прелестни пасове, съумях да намеря топката от въздуха и да вкарам. Това е първият ми гол за Спартак в професионалния футбол, а още по-хубаво е, че е хубав гол “, добави Сабри.

„ С всеки минал ден се убеждавам, че Спартак е точният тим за мен. Никога не съм бил част от подобен прелестен колектив, а новите попълнения подвигнаха качеството. Сред тях са както опитни, като Владо Мирчев и Виктор Митев, по този начин и млади – Бабалиев, Дани Начев, Борисов. Треньорът господин Васил Петров има правилен метод към нас, а шефът господин Миланов е направил по този начин, че нищо да не ни липсва и да мислим единствено за футбол “, съобщи Сабри.

„ Целите са ни високи този сезон, само че дано минат 7-8 мача, с цел да се види в каква посока се развиваме. Все отново още не сме играли със мощните тимове. В събота няма да подценим Струмска популярност, защото противникът през последните години освен играе постоянно във Втора лига, само че даже е завършвал и измежду първите осем. Искаме да играем още веднъж добър футбол и да реализираме позитивен резултат, с който да зарадваме нашата вярна аудитория в първия ни мач за сезона пред нея “, приключи Мехмед Сабри.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР