Снимка ФейсбукМасовият протест принадлежи на всички граждани. На площадите днес

...
Снимка ФейсбукМасовият протест принадлежи на всички граждани. На площадите днес
Коментари Харесай

Румен Радев: На площадите днес не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ

Снимка Facebook

" Масовият митинг принадлежи на всички жители. На площадите през днешния ден не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ, който е единственият суверен по силата на Конституцията и е твърдо решен да си върне страната ", написа президентът Румен Радев във Facebook.

" Призовавам всички на площада през днешния ден да не се поддават на провокации. Отговорността за предотвратяването на произшествия, за живота и здравето на протестиращите и на редовите униформени чиновници носи управлението на Министерство на вътрешните работи.

Нека всички участници в събитието – жители, служители на реда и жандармеристи – не не помнят, че сме българи. Че призванието на униформените е да бдят над сигурността на жителите. Че насилието сред власт и жители няма място в това бъдеще, за което всички честни хора се борим и ще реализираме.

Моралната ни победа като общество ще е в това да съхраним гражданския мир, макар обидите, провокациите и демонстративното тъпчене на демократичните правила от изгубилата всякакво доверие власт.

Промяната е неизбежна. Всяко твърдоглавие на ръководещите единствено задълбочава рецесията. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР